Lichtreclame montage

Asperen Techniek is een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van onderhoud, montage en verhelpen van storingen in lichtreclames.

Onze kennis en ervaring strekt zich uit over een breed gebied waar onder lichtbakken, neonreclame, led verlichting, doekbakken, bewegwijzering en constructies ten behoeve van lichtreclames.

Onze monteurs zijn ervaren en de montagebussen zijn voorzien van een uitgebreid assortiment moderne gereedschappen en machines. Ter plaatse kunnen wij veel montageproblemen direct oplossen. Voor onderhoud is er altijd een ruime voorraad TL’s, starters, trafo’s en dergelijke aanwezig. Wij beschikken over eigen hoogwerkers die eveneens zijn uitgerust als montage/ onderhoudswagen en overige hulpmiddelen zoals rolsteiger, kamersteiger en een grote aanhanger.

Met onze medewerkers zijn wij in staat om complete projecten van begin tot einde uit te voeren.

Voor diverse signbedrijven in Nederland en België hebben wij gewerkt aan grote projecten. Onder andere voor Rabobank, ABN Amro, Eneco, Joulz, Stedin, Grolsch, Toyota, Lexus, Suzuki, DSM, Carpetright enz.

 

         

 

Asperen Techniek is VCA* gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit houdt in dat er een veiligheidssysteem binnen het bedrijf is opgezet en wordt nageleefd. Alle medewerkers hebben hiervoor een scholing gevolgd. Het systeem wordt elk jaar getoetst. Verder houden we regelmatig toolboxmeetings en wordt het materieel periodiek gekeurd. Voor meer algemene informatie over VCA, zie de website van Stichting Samenwerken voor Veiligheid (www.ssvv.nl).