Hoogwerker verhuur

Asperen Techniek beschikt over een aantal moderne autohoogwerkers. U kunt een hoogwerker huren met of zonder bedienaar / monteur.

Onze Ruthmann TB 220 op Mercedes Sprinter Chassis is uitermate geschikt voor huur zonder bedienaar. Deze hoogwerker kan bestuurd worden door iedereen met B rijbewijs en is gemakkelijk te bedienen. De hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 22 meter en een maximaal zijdelings bereik van 14 meter.

Voor montage en onderhoud van openbare verlichting beschikken wij over een Ruthmann K126. Deze hoogwerker beschikt over een geïsoleerde korf en heeft een voorziening voor 230 V middels een omvormer. De hoogwerker stempelt snel, binnen de contouren van de auto en heeft bovendien een enorme laadruimte. Voor deze hoogwerker is rijbewijs C vereist.

Tot slot is er de Ruthmann T270. Deze ‘alleskunner’ is bijzonder compact. Met een totale lengte van 7.4 meter is deze hoogwerker op bijna alle plaatsen inzetbaar. De maximale werkhoogte is 27 meter en het maximale zijdelings bereik 20,4 meter. Deze hoogwerker wordt alleen met bedienaar/ monteur verhuurd.

Er zijn flexibele huurtermijnen mogelijk. Per uur (afhankelijk van het type hoogwerker is een minimum van toepassing), per halve dag, per dag en per week.

Bereik en specificaties

Graag adviseren wij u over de juiste hoogwerker voor het juiste project. Neem gerust contact met ons of op doe een online offerte aanvraag.

Maak een keuze uit een van de hoogwerkers voor de volledige specificaties: